Scroll Top
Penthouse Dubai
The Royal Atlantis

Penthouse Dubai

 

Dit prachtige penthouse in the Royal Atlantis heeft een totale metamorfose ondergaan. Beide verdiepingen zijn volledig gestript en opnieuw gedesigned. Lichte kleuren in combinatie met warme materialen geven het penthouse een luxe karakter. Op beide verdiepingen is gekozen voor een licht houten vloer in hongaarse punt. De trap is de eyecatcher van de woning: traptredes bekleed met Alphenberg leer, wandafwerking in suede look en de balustrade in brons getint glas. De keuken is afgewerkt met prachtige Silver Roots marble in combinatie met vero metal brons gespoten keukenkastjes icm eiken fineer.

De slaapkamers zijn beiden licht qua kleur met een fris blauw accent. Het linnen-look behang, beige suede bekleed bed, bouclé stof en wat lichtblauwe accenten geven het geheel een frisse touch.

In de badkamers hebben we gekozen voor de luxe metallic wandafwerking, brons gekleurde glazen deuren, prachtig marmer en gun metal gessi kranen. De verlichting van Occhio geeft een speciaal effect waardoor de badkamers een kleine hidden gem zijn.