Scroll Top
OVER

Caroline
Mailliard

Met oog voor detail, passie voor vormgeving, warme kleuren en rijke materialen zorgt Mailliard Interior Design voor een eigentijds, sfeervol en passend interieur. Luisteren en meedenken met de klant staat centraal. Met een toegewijd netwerk van professionele leveranciers worden projecten in nauwe samenwerking met de klant uitgevoerd. Al deze elementen vloeien verder samen in een uniek interieur waar totaalbeleving, passend bij de levensstijl van de klant, het credo is. 

Caroline is 20 jaar actief geweest als marketeer en communicatieadviseur. In 2019 is zij vol passie begonnen aan haar eerste project als interieurstyliste en heeft inmiddels haar opleiding als erkend interieurstyliste succesvol afgerond. Zij staat voor het creëren van een uitgebalanceerd interieur waar tot in de perfectie is nagedacht over levendige vormen, warme kleuren, rijke materialen, mooie zichtlijnen en goed licht.

Mailliard Interior Design creëert een perfecte balans tussen modern klassiek & cosmopolitan style

HOW WE

work

Mailliard Interior Design kan op meerdere manieren bijdragen bij het creëren en realiseren van een perfecte balans in jouw droominterieur.

Wat biedt Mailliard Interior Design o.a. aan;

  • Persoonlijk kleur- en materiaaladvies
  • 2D en 3D visualisaties/plattegronden van één of meerdere ruimtes
  • Kleur – en materiaaladvies en meubelplan
  • Totaal stylingplan (kleur, materiaal- en verlichtingsadvies, meubelplan, moodbord, accessoires, 2D en 3D plattegronden en een totaalplanning)
  • Styling van een bepaalde ruimte met accessoires
  • Ondersteuning bij aankoop alle interieurbenodigdheden (oa. meubilair, accessoires, wand – en vloerbekleding, etc.)

get inspired

LOREM IPSUM

giftcard

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.